Installation av smarta hem

Vi hjälper dig att installera ett smart hem

Smarta hem med EA Installationer

Hur smart ska hemmet vara? Kanske är det så att man på ett enkelt sätt vill att utebelysnigen sköter sig själv genom att följa dygnsrytmen och samtidigt förbruka mindre energi än med traditionella tidur. Eller så vill man att hela hemmet ska vara automatiserat med KNX.

Med hjälp av vår breda kompetens kan vi leverera allt från en enkel styrning av utebelysning till ett hem där du aldrig mer behöver fundera på om belysningen är släckt eller om kaffekokaren är avstängd. Det finns olika system för att få ett smart hem och vi behärskar samtliga och kan sy ihop dessa för att sömlöst integrera med varandra.

Behöver du hjälp med installation av ett smart hem?

Om du överväger att ta steget mot ett smartare hem, så ser vi fram emot att hjälpa dig. Genom att boka en tid med oss och använda vårt formulär kan du tydligt ange dina unika behov och önskemål. Inom en tidsram av endast 24 timmar kommer vi att återkoppla till dig. Så låt inte din smarta hem-upplevelse dröja – ta det första steget idag!

EA Installationer 200
smart hogtalare
smart hem allt i telefon

Varför välja ett smart hem?

Smarta hem är inte bara en trend inom tekniken – det är framtidens sätt att bo. Med hjälp av teknik och smarta produkter kan ditt hem bli mer energieffektivt, säkrare och framför allt, enklare att hantera.

Google Home & andra populära smarta hem system

Det finns många olika system för smarta hem på marknaden, men med EA Installationer behöver du inte bekymra dig. Vi har den tekniska kompetensen att integrera olika system så att de fungerar sömlöst tillsammans. Vare sig det är Google Home, wifi-baserade produkter eller andra system så kan vi hjälpa dig att få allt att fungera som en enda enhet. Valet av system är upp till dig men vi ser till att hjälpa dig hela vägen.

Vanliga installationer för smarta hem

Med en alltmer teknikdriven värld är det ingen överraskning att många väljer att uppgradera sina hem med smarta lösningar. Här presenterar vi några av de mest efterfrågade installationerna som EA Installationer erbjuder:

Smart belysning: Styr ljusintensitet och färg direkt via en app, sätt upp scheman, och optimera energiförbrukningen.

Smarta termostater: Optimera hemmets temperatur rum för rum, och spara energi genom automatiska scheman.

Säkerhetssystem: Smarta kameror, dörrlås och alarmsystem ökar hemmets säkerhet och ger dig notiser direkt i din mobil.

Smarta högtalare och assistenter: Smarta högtalare och assistenter låter dig styra ditt hem via röstkommandon. Från att spela upp musik till att kontrollera andra produkter i hemmet.

Smarta strömbrytare: Gör traditionella apparater smarta. Styr exempelvis kaffekokaren eller fläkten via en app.

Smart bevattning: Automatiserad bevattning för trädgården baserad på scheman eller aktuellt väder.

Smarta dörrklockor: Se och tala med den som ringer på, även när du inte är hemma.

Nätverksförstärkare: För ett starkt och stabilt wifi i hela hemmet, vilket alla dina smarta enheter drar nytta av.

Integrerade system: För den verkligt teknikintresserade erbjuder vi system som KNX som sammanlänkar alla smarta enheter för en sömlös upplevelse.

hogtalare i smart hem
andra temperatur via telefon smart hem
smart hem vitt

Support hela vägen vid installation av smarta produkter

När du väljer oss för din smarta hem-installation kan du vara säker på att hela processen kommer att vara enkel och problemfri. Vårt dedikerade team av experter arbetar för att säkerställa att varje detalj installeras korrekt och att du känner dig helt förtrogen med hur allt fungerar. Vår målsättning är inte bara att installera utrustningen, utan också att ge dig den kunskap och självsäkerhet du behöver för att dra full nytta av ditt smarta hem.

Prisvärd kvalitet

Vi vet att pris är viktigt. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna till ett konkurrenskraftigt pris. Boka en konsultation med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan göra ditt hem smartare.

smarta hem 11

Vanliga frågor och svar

Ett smart hem är en bostad där olika produkter och system är anslutna och kan styras och automatiseras via en app eller andra gränssnitt, ofta via wifi.

Ett smart automatiskt hem fungerar genom att olika enheter och produkter kommunicerar med varandra via nätverk, oftast wifi. De kan styra, automatisera och övervaka funktioner i hemmet, allt från belysning till säkerhetssystem.

För smarta hem behövs smarta enheter (t.ex. smarta lampor, termostater eller säkerhetskameror), ett nätverk (oftast wifi) och ofta en central hubb eller en app för att styra och koordinera enheterna.

Det finns många olika system för smartare hem. Populära alternativ inkluderar Google Home, KNX och många andra. Vilket system som passar bäst beror på dina specifika behov och preferenser.

Kostnaden för smarta hem varierar beroende på vilka produkter och system du väljer, samt installationens omfattning. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina behov.

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.