Installation av elbilsladdare

Vi installerar laddare för elbil

Ladda din bil säkert och effektivt

Vi har lösningen för att ladda din bil säkert och effektivt, oavsett om det är en Plug-in hybrid eller 100% elbil. Vi installerar laddare som klarar att ladda både med 1-fas och med 3-fas. För att kunna ladda en elbil i hemmet krävs det att huset klarar av att leverera tillräckligt med ström för att dels kunna ladda upp bilen inom rimlig tid, samtidigt som annan el-utrustning inte ska påverkas. Speciellt vintertid när ett hus använder mer energi, är det extra viktigt att se till så att laddningen av bilen inte slår ut elen i resten av huset.

Behöver du hjälp med Installation av elbilsladdare?

Genom formuläret kan du ange specifika behov och önskemål samt ange dina kontaktuppgifter. Vi återkommer inom 24 timmar.

Inom elbilsladdning erbjuder vi

Genom att LASTBALANSERA ladd-strömmen till bilen slipper man att råka ut för överbelastningar, som i sin tur löser ut huvudsäkringar. Bilen prioriteras sist när elanvändningen i huset går upp. Det kan till exempel vara när spisen och ugnen är igång för matlagning, eller om värmepumpen jobbar hårt. På samma sätt kan laddaren också använda all ström som finns tillgänglig i huset när övrig elanvändning går ner. På grafen nedan syns att lastbalanseringen har gått in och räddat huvudsäkringarna flera gånger när strömspikar uppstår, genom att sänka ladd-strömmen till bilen vid tillfället som strömspiken uppstår. I ett fall utan lastbalansering hade bilen fortsatt att ladda för fullt och säkringarna hade löst ut.

Bilen i grafen är en 3-fas laddad ren elbil som är inställd att ladda max 16Ax3. 11kW.

En laddare UTAN LASTBALANSERING måste ställas in för långsam laddning för att inte riskera att lösa ut huvudsäkringarna. När exempelvis värmepumpen använder mycket energi (vintertid), kan det bli problem även om laddningen är inställd att ladda långsamt.

laddaelbil

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.