Elservice Trelleborg

Professionell elservice för företag och privatpersoner

EA Installationer - ditt första val för elservice

Oavsett om du är fastighetsägare, bostadsrättsförening, privatperson eller representerar ett företag, står EA Installationer redo att möta dina specifika behov. Vi utför elservice, från lägenhetsrenoveringar till sofistikerade lösningar för belysning utomhus. Vårt fokus är att leverera skräddarsydda lösningar till varje kund och vår lokala förankring i Trelleborg garanterar snabb och effektiv service.

Behöver du hjälp med Elservice av elinstallation?

Genom formuläret kan du ange specifika behov och önskemål samt ange dina kontaktuppgifter. Vi återkommer inom 24 timmar.

EA Installationer 200
elservice trelleborg
elservice fran ea installationer

Energieffektiva lösningar med EA Installationer i Trelleborg

Som en stor aktör inom elservice, strävar vi efter att inte bara utföra installationer, utan vi hjälper även kunden med energieffektivisering. Vi erbjuder tjänster som planering, utförande samt projektering, allt för att ditt projekt ska bli både kostnadseffektivt och energieffektivt.

Kontakta oss för elservice i Trelleborg

Vi är här för att hjälpa dig med allt från rådgivning till utförande av elservice. Genom att involvera oss tidigt i ditt projekt kan vi säkerställa en effektiv och ekonomisk lösning. Vi finns i Trelleborg och utför elinstallationer- och service av elinstallationer hos kunder runt sydvästra Skåne. Vi hjälper våra kunder, från stora till små, att göra livet enklare och dina projekt mer framgångsrika.

Varför välja EA Installationer?

EA Installationer är det förtroendeingivande valet för både privatpersoner och företag i behov av elservice i Trelleborg.

Vår kompetens och erfarenhet, samt fokus för att göra kunden nöjd, garanterar högkvalitativa lösningar anpassade efter dina unika behov. Kontakta oss idag så får du uppleva skillnaden med professionell elservice.

Ett bredare erbjudande av eltjänster

Förutom traditionell elservice, erbjuder vi även expertis inom både belysning och energieffektiva elinstallationer. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, vill vi se till att du är nöjd med resultatet. Vi har kunskapen och resurserna att hjälpa dig.

om ea

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.