Elservice

Service vid elinstallation

Service vid elinstallation

Professionell elservice för alla

Oavsett om du är fastighetsägare, bostadsrättsförening, privatperson eller företag, har vi lösningar som passar dina behov. Från lägenhetsrenovering och utebelysning till anpassning av lokaler. Vår serviceavdelning hanterar alla typer av elinstallationsarbeten. Lokalt förankrade i Trelleborg, kan vi ofta ställa upp med kort varsel.

Behöver du Elservice av elinstallation?

Genom formuläret kan du ange specifika behov och önskemål samt ange dina kontaktuppgifter. Vi återkommer inom 24 timmar.

Energieffektiva lösningar med EA Installationer i Trelleborg

Vi är inte bara ett företag som utför installationer. Vi hjälper även kunder genom åren med energieffektivisering och energirådgivning. Planering, utförande och projektering – vi får det att fungera på ett sätt som är både kostnadseffektivt och energieffektivt.

Kontakta oss för hjälp med elservice idag

Kontakta oss för rådgivning, om vi kommer in i ett tidigt skede så kan vi hjälpa till så att installationen blir kostnadseffektiv och energieffektiv. Vi hjälper till med elservice i Trelleborg och sydvästra Skåne med omnejd.

Varför välja EA Installationer?

Som ett ledande företag inom elservice i Trelleborg har vi hjälpt många nöjda kunder genom åren. Vår kompetens och lokala närvaro gör att vi är ett förtroendeingivande val för både privatpersoner och företag. När du behöver elservice, är det till oss du ska vända dig. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa lösningar som uppfyller dina behov!

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.