Laddbox

Rådgivning vid val av laddbox till elbil för bl.a hemmet

Rätt laddbox på rätt plats. Elbil eller hybridbil? Vi har valt ut de leverantörer av laddboxar som uppfyller våra krav och håller den höga kvalité som vi står för. 

Vi hjälper till med kostnadsfri rådgivning vid valet av laddbox så at det blir rätt från början. Då går vi även igenom fastighetens nuvarande energiförbrukning och belastning.

Vill ni ha hjälp med att installera en laddbox?

Genom formuläret kan du ange specifika behov och önskemål samt ange dina kontaktuppgifter. Vi återkommer inom 24 timmar.

EA Installationer 200
laddbox 1
laddbox 3
EA Installationer är här för att förvandla ditt hem till en effektiv och grön teknik hubb med vår kollektion av högkvalitativa laddboxar. Hos oss finner du den laddbox som passar dig bäst, så du kan njuta av komforten att kunna ladda din elbil hemma, utan krångel eller stress.

Varför välja en laddbox hemma?

Att installera en laddbox hemma är ett klokt val för alla elbil ägare. Jämfört med ett vanligt vägguttag erbjuder en laddbox snabbare och säkrare uppladdning när man ska ladda sin elbil. Dessutom öppnar det upp möjligheten att hålla koll på din energianvändning och därmed spara pengar på lång sikt.

Vi förstår att varje elbilsägare har unika behov. Därför har vi samlat de bästa laddboxarna på marknaden för att kunna erbjuda dig den perfekta lösningen.

Oavsett dina behov och önskemål, har EA Installationer en laddbox som passar dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information om vårt sortiment eller för att boka en installation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att gå över till en grönare framtid!

Zaptec Go

- Elegant och effektiv

Zaptec Go är känd för sin snygga design och toppmoderna teknologi. Denna laddbox kombinerar stil med prestanda och ger en pålitlig laddningslösning för dagligt bruk.

Funktioner och fördelar

zaptec go

Zaptec Pro

- För den professionella användaren

Zaptec Pro är lösningen för de som söker avancerad teknologi och maximal effektivitet. Det är en laddbox designad för krävande användning, oavsett om det är i hemmet eller på arbetsplatsen.

Funktioner och fördelar

Zaptec Pro

Phasebox

- Minimal och effektiv

Phasebox är det ultimata valet för den rörliga individen. Den passar lika bra för ett hus, villa eller en företagsparkering.

Funktioner och fördelar

phasebox

Charge Amps

- En mångsidig laddningslösning

Charge Amps är känd för sin mångsidighet och höga kvalitet. Med sina genomtänkta funktioner är den perfekt anpassad för den moderna elbilsägaren. Med Charge Amps Aura kan du ladda flera elbilar samtidigt.

Funktioner och fördelar

chargeamps

Wallbox

- Framtidens laddbox

Wallbox tar laddning till nästa nivå med sin innovativa teknologi. Den representerar framtiden inom laddningslösningar och erbjuder något extra för den teknikintresserade.

Funktioner och fördelar

Vanliga frågor & svar om laddboxar

Laddboxen är både snabbare och säkrare än ett vanligt eluttag när det kommer till att ladda din elbil. Med en laddbox får du också möjlighet att övervaka din energianvändning, vilket kan leda till besparingar.
Kostnaden för en laddbox kan variera beroende på modell, kapacitet och tilläggsfunktioner. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert!
Det finns olika modeller och varumärken tillgängliga. Vi hjälper dig att välja den som passar din elbil och dina individuella behov bäst.

Lastbalansering är en teknik som säkerställer att din elbil laddas optimalt utan att överbelasta ditt hemmets elsystem. Det bidrar till en säkrare och effektivare laddning.

I de flesta fall kan en laddbox anslutas till din befintliga elinstallation. Men beroende på laddboxens specifikationer och ditt elsystem kan vissa justeringar behövas.
De flesta moderna laddboxar kräver minimalt med underhåll. Det är dock alltid en bra idé att regelbundet kontrollera din laddbox för tecken på slitage eller skador och hålla den ren.
laddbox 5

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.