Installation av laddstolpar för BRF & företag

Vi installerar laddstation för elbilar

Installation laddstolpar

Installera laddstolpar och laddbox för brf, flerfamiljshus och företag.

Genom vårt moderbolag Assemblin kan vi erbjuda Assemblin charge för att ladda din bil.

Vi erbjuder professionell installation och trygga serviceavtal. Ni får dessutom marknadens smidigaste administrativa lösning, med automatiska debiteringsflöden mellan er och era användare. Era behov styr – välj hela erbjudandet, delar av det eller att skala upp över tid.

Få hjälp med laddning till BRF & Företag

Genom formuläret kan du ange specifika behov och önskemål samt ange dina kontaktuppgifter. Vi återkommer inom 24 timmar.

EA Installationer 200
laddbox brf
elbil med laddbox fran ea installationer

Vi erbjuder installation av laddstolpar för brf & företag i Malmö, Trelleborg och sydvästra Skåne

Vi besöker er på plats och tar fram ett förslag på en installationslösning – skräddarsydd efter era behov. Dessutom hjälper vi er med rådgivning inför er ansökan om investeringsstöd från Naturvårdsverket, det så kallade Klimatklivet.

Har ni redan laddinfrastruktur på plats kan ni fortfarande använda vår smarta molnlösning för smidig administration och debitering. Assemblin Charges lösning fungerar för flera typer av laddboxar.

Det går också bra om ni vill köpa enbart laddbox, installation av laddbox eller service från oss. Kontakta oss så berättar vi mer om vår lösning för att kunna ladda din elbil.

Varför är laddstolpar viktiga?

I takt med att världen gradvis skiftar från fossila bränslen till mer hållbara energikällor, har elbilar blivit en självklarhet på våra vägar. Dessa fordon representerar inte bara framtidens teknik, utan de markerar även ett konkret steg mot att reducera vårt koldioxidavtryck. För att dessa elbilar ska nå sin fulla potential krävs det dock att vi har tillgång till pålitliga och effektiva laddningsmöjligheter.

Laddstolpar spelar en central roll i omvandlingen mot hållbarhet. Tänk er möjligheten att smidigt kunna erbjuda anställda och medlemmar av er BRF att ladda sina elbilar direkt på arbetsplatsen eller inom föreningens område. Denna facilitet höjer inte bara värdet och attraktiviteten för ert företag eller bostadsrättsförening, utan understryker också ert åtagande för en hållbar framtid. Med den rätta infrastrukturen på plats tar vi gemensamt steg mot en grönare morgondag.

laddstolpe brf
elbilsladdning brf

Ladda din bil med kvalitet

En laddbox från EA Installationer är inte bara en tilläggsresurs för era elbilsladdningsbehov. Den representerar en strategisk investering i framtidens teknologi. Varje laddbox i vårt sortiment har utformats med omsorg för att säkerställa en effektiv och säker laddning. Oavsett om det gäller företagsfordon som återvänder efter dagens affärsmöten eller medlemmarnas bilar i en bostadsrättsförening, kan de enkelt ladda bilen genom att ansluta till laddboxen och vara redo för nästa dag.

När ni väljer EA Installationer för laddbox får ni mer än bara en teknisk lösning – ni får en pålitlig partner som stödjer ert företags eller förenings strävan mot en hållbar framtid.

Ett värdefullt bidrag till er bostadsrättsförening

I Trelleborg och dess omgivningar står bostadsrättsföreningar inför specifika och ibland komplexa utmaningar när det gäller att erbjuda sina medlemmar moderna laddningslösningar för elbil. Att investera i installationen av laddstolpar inom er förenings område innebär inte bara att ni håller jämna steg med tiden, utan det ger också medlemmarna möjligheten att smidigt och effektivt kunna ladda deras fordon. På så sätt skapar ni en mervärde för alla i föreningen, samtidigt som ni bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Lösningar för att kunna ladda bilen för företag

Vad möter dina medarbetare, kunder och besökare när de anländer till ditt företags lokaler? En modern laddningsinfrastruktur för elbilar sänder mer än bara en signal om praktik; den reflekterar ett företags engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet. Vare sig du representerar ett mysigt kontorsutrymme i city eller ett omfattande industriellt komplex vid stadens utkanter, står vi redo att tillsammans skräddarsy den optimala laddningslösningen för just ditt företag. Med rätt laddningsmöjligheter blir ditt företag inte bara en attraktiv arbetsplats utan även en förebild inom miljöansvar.

Premium kvalitet med Assemblin charge

Genom vårt nära samarbete med Assemblin har vi möjligheten att introducera er för Assemblin Charge – en laddningslösning av premiumkvalitet för dem med utsökta preferenser. Denna lösning bjuder inte bara på blixtsnabb laddning, med kapacitet upp till 22 kW, utan också en imponerande kompatibilitet med ett brett spektrum av elbilar och laddboxar.

För de som eftersträvar det yppersta inom elbilsladdning, står Assemblin Charge som det uppenbara alternativet, en lösning där kvalitet och prestanda går hand i hand.

Expertis varje steg på vägen

Att välja oss för din installation av laddstolpe eller laddbox i Trelleborg innebär mer än bara att inleda ett affärsförhållande, det är starten på ett förtroendefullt partnerskap. Vi är engagerade i varje fas av processen, från de inledande konsultationerna, genom noggrann planering, till själva installationen och bortom det. Med vårt team av dedikerade experter vid din sida går vi igenom varje steg med precision, omsorg och högsta kvalitet. Med EA Installationer är din framgång alltid i fokus.

Optimala besparingar genom tillgängliga bidrag

Att ta steget att installera laddstolpar kan initialt framstå som en omfattande investering. Men med tillgång till diverse bidrag och incitament blir ekvationen betydligt förmånligare. Vårt team hos EA Installationer är här för att guida dig genom djungeln av potentiella besparingar. Vi hjälper dig att identifiera de mest relevanta bidragen, oavsett om du står i tjänst för en bostadsrättsförening eller driver ett företag. Med oss vid din sida kan du maximera dina besparingar och göra din gröna investering ännu smartare.

bil laddas pa foretag
elbilsladdning stolpe

Prisvärd kvalitet på installation av laddstolpar

I jakten på att erbjuda bästa möjliga laddningslösningar är prisvärdhet ett av våra kärnvärden. Vi är fullt medvetna om investeringens omfattning och arbetar därför ständigt för att kunna presentera konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Med priset som kombineras med de bidragen som finns tillgängliga på marknaden, kan ditt projekt för laddstolpar vara betydligt mer kostnadseffektivt än du initialt trott. Med EA Installationer får du hög kvalitet och prisvärda alternativ.

Fullservice från start till mål

På EA Installationer ser vi bortom den enkla transaktionen av en produkt. För oss är varje projekt en resa där vi engagerar oss i att erbjuda helhetslösningar som speglar våra kunders unika behov. Oavsett om det gäller professionell rådgivning för att välja den mest lämpade laddboxen, guidning genom ansökningsprocessen för bidrag, eller tillhandahållande av regelbunden service och underhåll efter installationen, står vårt engagerade team redo att bistå.

Med EA Installationer får du en partner som hjälper till från början till slut.

Personlig service med EA Installationer

På EA Installationer tar vi stolthet i den genuina och personliga service vi ständigt strävar efter att leverera. Från det ögonblick du tar kontakt med oss, vare sig det handlar om en inledande konsultation eller uppföljande support, kan du förvänta dig ett högt engagemang. Vårt team består av passionerad personal som genuint bryr sig om att förstå och uppfylla dina unika behov. Med oss får du mer än bara service – du får en upplevelse av verkligt engagemang och omtanke.

elbilsladdning ea installationer
Halo Trafasad

Vanliga frågor och svar

Installationen av en laddstolpe kan variera i pris beroende på flera faktorer, inklusive platsen, typen av laddstolpe och eventuella ytterligare funktioner. Vi strävar efter att ge ett kostnadseffektivt erbjudande, och vi erbjuder ofta rabatter eller paketpriser för större installationer eller bostadsrättsföreningar.

Förutom den nödvändiga elanslutningen krävs det oftast en stabil grund för laddstolpen och tillräckligt med utrymme för att bilar ska kunna parkera och ladda utan att hindra andra fordon. Vid konsultationen går vi noggrant igenom dessa krav och anpassar installationen efter era specifika behov.

En professionell installation av en laddstolpe börjar med en bedömning av platsen, följt av grävning (om nödvändigt) för att fästa stolpen. Därefter ansluts den till elnätet och nödvändig mjukvara installeras för att övervaka och reglera laddningen. EA Installationer säkerställer att varje steg utförs med högsta kvalitet och säkerhet.

Även om det kan kännas lockande, rekommenderar vi starkt att anlita en professionell för att installera din laddbox. Detta för att säkerställa att den är säkert ansluten, uppfyller alla lokala regler och standarder, och ger optimal prestanda.

Ja. De laddboxar vi har i vårt sortiment kräver detta, dels för en jämnare belastning av effektbehov men även för att framtidssäkra installationen. 

Generellt sett bör bostadsrättsföreningar stödja initiativ för grönare transporter, men det kan finnas specifika skäl eller regler som hindrar installationen. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så att vi kan diskutera detta och hitta den bästa lösningen.

Ja, det finns flera statliga och regionala bidrag tillgängliga för företag som vill främja elbilsladdning genom installation av laddbox. EA Installationer kan vägleda er genom ansökningsprocessen och hjälpa er att maximera dessa möjligheter.

 

EA Installationer är specialister på installation av laddstolpar i Trelleborg och omnejd. Med vår expertis och dedikation till kvalitet, kan du vara säker på att din laddstolpe kommer att installeras professionellt och säkert.

Det kostar samma men det innebär en stor brandrisk. De vägguttag man har i sina hem klarar inte den höga långvariga belastning som en elbil kräver. Vi har sett flera fall med brända uttag.

Kostnaderna kan variera beroende på elpriserna och hur laddinfrastrukturen är uppsatt. EA Installationer hjälper bostadsrättsföreningar att designa laddningslösningar som är både kostnadseffektiva och praktiska för medlemmarna.

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.