Elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Maskingatan 14, 231 66 Trelleborg
Tel. 0410-464 40

Söker du elektriker i Malmö, Trelleborg eller sydvästra Skåne så  har du kommit helt rätt! Våra elektriker utför ett fackmannamässigt och professionellt arbete. Vi tar ansvar över att arbetet blir gjort på rätt sätt. Våra elektriker har certifieringar, utbildningar och stor erfarenhet av elinstallation av alla möjliga sorter. Vi värdesätter att arbetet utförs tryggt och säkert för att nå våra kunders önskemål.

Elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Som privatperson, utan någon kunskap, bör du vara försiktig när du ska hantera el då det i värsta fall kan leda till olyckor med stora kostsamma följder. Dessa kostnader täckas inte av försäkringsbolaget eftersom anslutningarna inte är fackmannamässigt utförda. Därför är det är säkrast att låta våra erfarna och professionella elektriker ta hand om arbetet från början till slut. Att anlita en elektriker handlar mycket om en säkerhetsfråga och vissa arbeten måste, enligt lag, utföras av elektriker. Låt våra elektriker utföra ett tillförlitligt arbete i Trelleborg, Malmö eller sydvästra Skåne. Med den kunskap som behövs kommer jobbet att bli bättre och vi kan säkerställa er säkerhet.

Kontakta våra elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Våra elektriker är alltid noggranna samt serviceinriktade, det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för oss. Vi tar oss an samtliga uppdrag i Malmö, Trelleborg och sydvästra Skåne. Kontakta oss redan idag och begär en kostnadsfri offert. Vi svarar gärna på frågor och ger tips på installationsfrågor. Ta hjälp av våra elektriker för säkra elinstallationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss direkt

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​