Om oss

Vilka är EA Installationer

Vårt motto och genomgående vision här på EA-Installationer har sedan startåret 1989 alltid varit: ”Bra utförda arbeten och därav Nöjda Kunder”.

Vi värdesätter att arbetet utförs tryggt, säkert och noggrant för att nå våra kunders önskemål. Våra montörer är professionella och serviceinriktade med certifieringar, utbildningar och stor erfarenhet inom elinstallation av flera olika slag.

Företagets styrka ligger framförallt i dess kompetenta personal och att våra arbeten utförs med högsta kvalité. Vår kundkrets är stor och inkluderar såväl privatpersoner som skolor, kontor, fastigheter, bostäder, industrier, jordbruk, större entreprenader med mera.

Vår företagsvision är att utföra profesionella och felfria arbeten vilket medföljer nöjda kunder. Vi håller alltid våra löften och jobbar aktivt för att vara det trygga och effektiva valet för dig som kund.

Vi tar oss an både stora och små uppdrag i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med omnejd. Kontakta oss redan idag för vidare frågor eller för en kostnadsfri offert.

Vår historia

Från liten firma i Trelleborg till ett snabbväxande kompetensföretag med stor erfarenhet.

EA Installationer AB startades år 1989 i Trelleborg av brödrarna Ulf & Jonas Thelin. Företaget var då inriktade på el- och automationsinstallationer. Verksamheten har idag breddats till områden som bland annat el-, tele-, data- och larminstallationer, passage- och övervakningssystem men också installationer för avancerade KNX-styrnignar och programmering.

”Bra utförda arbeten och därmed nöjda kunder”, är mottot som följt med Ulf & Jonas sedan start och är idag, drygt 30 år senare, fortfarande ledorden inom EA Installationer. Efter många års erfarenhet och kompetens har företaget vuxit och blivit en väletablerad konkurent inom elbranchen.

Företaget har idag över 40 anställda och erbjuder personal med specialkompetens inom varje verksamhetsområde. Inom organisationen finns även en egen konstruktions- och projekteringsavdelning.

EA Installationer är en betydande aktör i Skåne-regionen där kundkretsen består av allt ifrån privatpersoner till större projekt inom industri- och byggföretag, kommuner, jordbruk och flera andra aktörer.

om ea