Elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Maskingatan 14, 231 66 Trelleborg
Tel. 0410-464 40

Söker du elektriker i sydvästra Skåne som Trelleborg eller Malmö med omnejd har du kommit helt rätt! Våra elektriker utför ett professionellt arbete och vi tar ansvar över att arbetet blir gjort på rätt sätt. Våra elektriker har certifieringar, utbildningar och stor erfarenhet av elinstallation av alla möjliga sorter. Vi värdesätter att arbetet utförs tryggt och säkert för att nå våra kunders önskemål.

Elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med stor kunskap  

Som privatperson utan någon kunskap om el bör du vara försiktig. Det är säkrast att låta erfarna och professionella elektriker att ta hand om arbetet från början till slut. Att anlita en elektriker handlar mycket om en säkerhetsfråga och vissa arbeten måste, enligt lag, utföras av elektriker. Med den kunskap som behövs kommer jobbet att bli bättre och vi kan säkerställa er säkerhet.  

Kontakta våra elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne 

Våra elektriker är alltid noggranna samt serviceinriktade och det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för oss. Vi tar oss an samtliga uppdrag i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med omnejd. Kontakta oss redan idag och begär en kostnadsfri offert. Vi svarar gärna på frågor och ger tips på installationsfrågor. Ta hjälp av våra elektriker idag.  

Kontakta oss direkt

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​