Kameraövervakning

Höj säkerheten med Kameraövervakning

Idag är det vanligt med övervakningskameror på både offentliga och privata områden. Att installera kameror ger en trygghet i realtid och är väldigt avskräckande för inbrottstjuvar. I kombination med inbrottslarm har man gjort sitt yttersta för att skydda sitt objekt.

Vi installerar övervakningssystem från projektering till installation och driftsättning. Kundens behov sätts i fokus och alla övervakningssystem skräddarsys efter den plats där installationen ska genomföras. Kamerorna vi använder oss av kan sitta både inomhus och utomhus, med antingen stort eller litet upptagningsområde. Självklart använder vi oss av system som går att koppla upp mot både PC/Mac och via APP med notiser vid rörelse i mobiltelefon.

Vi sätter inte upp kameror med upplösning som är lägre än Full HD (2MP). Det vanligaste vi sätter upp är kameror med upplösning på 4 eller 5 MP. Om området som kameran ska filma är stort, är det viktigt med detaljrika kameror. När avståndet blir för långt att hantera med en vanlig kamera finns PTZ kameror som räddning. PTZ Står för Pan Tilt Zoom och innebär att kameran är motorstyrd i höjd och sidled, inklusive zoom. Denna typ av kamera kan patrullera/ övervaka ett område och sedan zooma in och följa ett objekt i rörelse.

Hikvision är som världens största tillverkare av övervakningskameror en given leverantör till de system vi installerar, likaså gäller den kända tillverkaren Dahua. Båda tillverkarna ligger i absolut framkant och deras teknik använder sig idag av mjukvara med artificiell intelligens för människoigenkänning.

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​