Höj säkerheten med kameraövervakning i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Maskingatan 14, 231 66 Trelleborg
Tel. 0410-464 40

Känner ni att det är dags att höja säkerheten hemma eller på jobbet. Då kanske kameraövervakning skulle vara något för er. Med  kameraövervakning kan ni ha koll på vad som sker dygnet runt i ert hem eller på arbetet. Vi hjälper er med installationen i sydvästra Skåne, som Trelleborg och Malmö med omnejd.

Vi installerar er kameraövervakning i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Vi vill att er kameraövervakning ska vara anpassad efter era specifika behov och önskemål. Vi skräddarsyr därför all kameraövervakning efter era önskemål och erbjuder helhetslösningar. Kameraövervakning är något som blir allt vanligare idag och vi ser hur behovet växer, men på grund av den nya GDPR-lagen finns det mycket man måste tänka på vid en installation. Vi sköter därför allt från start till slut och följer samtliga regler så att inget blir fel.

Kontakta oss för installation av kameraövervakning i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Kontakta oss redan idag för hjälp med installation av kameraövervakning i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne. Begär en konstandsfri offert eller få mer information. Det finns olika system av kameraövervakning och vi ger tips samt råd på vilken som passar er bäst. 

Kontakta oss direkt

[vfb id=1]

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​