För företag

Vi är en ledande leverantör av professionella installationstjänster för företag i södra Sverige.

Vi skräddarsyr lösningen

Vi har en passion för att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som möter behoven hos våra företagskunder. Med vår expertis, erfarenhet och dedikation strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående resultat.

Vårt team av erfarna tekniker och installatörer är specialiserade på att hantera olika typer av installationer för företag, oavsett bransch eller storlek. Vi förstår att varje företag är unikt, vilket är anledningen till att vi skapar skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och krav. Vårt mål är att säkerställa att din installation är effektiv, säker och pålitlig.

Våra tjänster omfattar installationer inom följande områden:

  1. Elinstallationer: Vi erbjuder omfattande elinstallationer för att möta alla dina företags behov. Våra experter kan hjälpa till med allt från att installera belysningssystem och kraftdistribution till säkerhetslösningar och datanätverk.

  2. Datanätverk: Vi är experter på att installera och underhålla datanätverkssystem för företag. Oavsett om det gäller att bygga upp ett pålitligt och säkert nätverk, installera trådlösa åtkomstpunkter eller optimera nätverksinfrastrukturen, kan du lita på oss för att leverera pålitliga lösningar.

  3. Säkerhetssystem: Vi förstår vikten av att skydda ditt företag och dina anställda. Vårt team kan installera högkvalitativa säkerhetssystem, inklusive övervakningskameror, inbrottslarm och åtkomstkontrollsystem, för att säkerställa att din arbetsplats är säker och skyddad.

  4. Automation: Vi kan hjälpa dig att automatisera olika processer och system inom ditt företag för att förbättra effektiviteten och minska kostnaderna. Våra experter kan installera och integrera automatiserade system för exempelvis belysning, värme och ventilation.

  5. Projektering: Vi erbjuder projekteringstjänster för att hjälpa dig planera och utforma effektiva installationer för ditt företag. Vårt team kan analysera dina behov och skapa skräddarsydda lösningar som optimerar energianvändningen, säkerställer korrekt dimensionering och uppfyller relevanta regelverk.

  6. Elbilsladdning: Vi kan även hjälpa dig med installation av laddningsinfrastruktur för elbilar på din företagsplats. Med ökningen av elbilar är det viktigt att kunna erbjuda laddningsmöjligheter för både anställda och kunder. Vi kan installera laddningsstationer och konfigurera dem för att passa dina specifika behov.

Förutom våra installationslösningar erbjuder vi också underhålls- och supporttjänster för att säkerställa att dina system och installationer fungerar smidigt och effektivt över tiden. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner och finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med eventuella frågor eller behov inom företagsinstallationer.