Elinstallationer

Professionella Elinstallationer i Malmö, Trelleborg eller sydvästra Skåne

Vi är elfirman som utför professionell elinstallation i sydvästra Skåne, som Malmö och Trelleborg med omnejd. Vi utför all typ av elinstallation som till exempel belysning, passersystem, larminstallation och mycket mer. Vi har lång erfarenhet i såväl villa och lägenhet som uppdrag hos företag och kommuner. När ni anlitar oss som elinstallatörer kan ni känna att ni lämnar installationen i trygga händer. Vårt hjärta ligger i att visa att varje kund är unik och vi värnar om alla. Vi har under flera år fått stor yrkeserfarenhet och är experter på all elinstallation.

Bred erfarenhet av elinstallation i Malmö, Trelleborg och sydvästra Skåne

Vi strävar alltid efter att ge så bra service som möjligt på ett prisvärt sätt. Våra anställda har breda kunskaper och lång erfarenhet av elinstallationer i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med omnejd. För att elinstallationen ska gå tryggt och smidigt till, är vi certifierade för kvalitet och miljö.

Kontakta oss idag för en säker elinstallation i
Malmö, Trelleborg och sydvästra Skåne

Kontakta oss redan idag för en säker elinstallation och få det gjort snabbt och smidigt. Ni kan enkelt begära en kostnadsfri offert eller ställa era frågor. Vi hjälper er även med tips och råd gällande er elinstallation.
Vi ser fram emot att höra från dig!

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​