KNX-installation i Malmö, Trelleborg

Installation av styrsystemet KNX

KNX är en världsstandard och det mest flexibla styrsystemet för bland annat el, belysning, värme och ventilation. Det används för styrning av olika funktioner, men också för att spara energi. Vi hjälper er med KNX installationen från början till slut och inget projekt är för stort eller för litet för oss. KNX installation är framtiden – ett bra sätt att spara energi på.

Behöver du hjälp med KNX-installation?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vad är KNX?

KNX, Konnex, är en ISO-standard för så kallade intelligenta fastigheter. Dess ISO-beteckning är ISO/IEC 14543 och det är ett OSI-baserat nätverkskommunikationsprotokoll. KNX är resultatet av en sammanslagning av tre tidigare standarder, European Home Systems Protocol (EHS), BatiBUS och European Installation Bus (EIB) och administreras av KNX association.

Professionell KNX installation i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Vi hjälper er med en professionell KNX installation. Vi har lång erfarenhet och våra medarbetare har stor kunskap inom installationer. En stor anledning till att vi rekommenderar KNX installation är för att man enkelt kan koppla allt till ett flexibelt styrsystem, som är enkelt att använda.

Kontakta oss för installation av KNX i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Önskar ni hjälp med KNX installation i Trelleborg, Malmö eller sydvästra Skåne med omnejd? Kontakta oss redan idag och begär en kostnadsfri offert. Ni kan även höra av er för mer information, råd eller tips på KNX installation!

Ditt meddelande har skickats

Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.