Trygg vardag med larminstallation i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Maskingatan 14, 231 66 Trelleborg
Tel. 0410-464 40

Vi vill att alla ska känna sig trygga i sitt hem, på arbetsplatsen eller i skolan och därför utför vi trygg larminstallation i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med omnejd. Vi sköter hela processen från början till slut med installation till driftsättning, för att underlätta hela arbetet för er.

Säker larminstallation i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Att låta professionella och erfarna elektriker utföra en larminstallation är alltid ett stort plus. Vi vet hur man på ett säkert sätt utför en installation för att ni ska känna att ert hem, kontor eller skola är under kontroll. Vi bryr oss om våra kunder och era önskemål samt behov står alltid i centrum. Vi använder alltid högkvalitativa produkter från världsledande leverantörer.

Kontakta oss för professionell larminstallation i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Är det nu dags att få ert larm installerat? Vi utför alltid professionell samt kvalitativ larminstallation och ett av våra mål är att utföra felfria arbeten. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert redan idag. Behöver ni tips eller mer information kan ni alltid nå oss via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär. Tveka inte, vi hjälper er!

 

Kontakta oss direkt

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​