Elektriker i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne

Om EA-Installationer

Vårt motto och genomgående vision här på EA-Instalaltioner har sedan startåret 1989 alltid varit:

                 ”Bra utförda arbeten och därav Nöjda Kunder”

Vi värdesätter att arbetet utförs tryggt, säkert och noggrant för att nå våra kunders önskemål. Våra montörer är professionella och serviceinriktade med certifieringar, utbildningar och stor erfarenhet inom elinstallation av flera olika slag.

Företagets styrka ligger framförallt i dess kompetenta personal och att våra arbeten utförs med högsta kvalité. Vår kundkrets är stor och inkluderar såväl privatpersoner som skolor, kontor, fastigheter, bostäder, industrier, jordbruk, större entreprenader med mera.

Vår företagsvision är att utföra profesionella och felfria arbeten vilket medföljer nöjda kunder. Vi håller alltid våra löften och jobbar aktivt för att vara det trygga och effektiva valet för dig som kund.

Vi tar oss an både stora och små uppdrag i Trelleborg, Malmö och sydvästra Skåne med omnejd. Kontakta oss redan idag för vidare frågor eller för en kostnadsfri offert.

 

EA Installationer AB CVR: 5563637106 | Maskingatan 14 – 231 66 Trelleborg | Telefon: 0410-464 40 | Mail: info@eainstallationer.se​